Δολοφονία εγκύου, Θεσσαλονίκη: Ξεσπά στο Tlive η μητέρα του συντρόφου της – «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί»

Ξεσπά στο T-live και στη δημοσιογράφο, Πόπη Παπαδοπούλου η μητέρα του Άκη, του συντρόφου της 41χρονης εγκύου που μαζί με τον φίλο του κατηγορούνται για τη δολοφονία της. Κατά τις μαραθώνιες απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή, οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποποιήθηκαν τις ευθύνες και υπέδειξαν ο ένας τον άλλον ως δράστη του φονικού που κίνητρο είχε τη ληστεία.

Η μητέρα του 39χρονου Άκη είναι εξοργισμένη με τον γιο της που εξακολουθεί να μην παραδέχεται τη δολοφονία.

«Όταν το έμαθα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Κόντεψα να… Εκείνη την ώρα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Κι αυτό που με εξοργίζει ακόμα είναι γιατί δεν ομολόγησε και ακόμα λέει ψέματα. «Δεν είμαι εγώ στα βίντεο, δεν είμαι εγώ στα βίντεο» λέει» ανέφερε η μητέρα του συντρόφου της αδικοχαμένης Γεωργίας.

«Αν είχα τον γιο μου μπροστά μου, θα του έλεγα να ομολογήσει γιατί δεν γίνεται να λέει ότι πήρε χάπια… Όταν σκοτώνουν έναν άνθρωπο στο σπίτι μέσα, δε γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι όλα εναντίον του. Εγώ του είπα να ομολογήσει. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί. Ντρέπομαι πάρα πολύ, τη ντρέπομαι πάρα πολύ αυτή τη γυναίκα. Και μίσος και οτιδήποτε να νιώθει εγώ τη ντρέπομαι. Τόσο πολύ εξοργίστηκα λες και ήταν το δικό μου το παιδί. Αν πήγαινα, θα τον σκότωνα μέσα στο τμήμα» πρόσθεσε η μητέρα του 39χρονη κατηγορούμενου.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ζωντανά η δικηγόρος της οικογένειας της 41χρονης εγκύου, κα Αριάδνη Νούκα.

Read More

And More