Δόμνα Κουντούρη για Γιάννη Πάριο: “Του έγραψα ένα τραγούδι και δεν το άκουσε ποτέ. Μου είπε ότι…”

Θυμάσαι τη Δόμνα Κουντούρη από το Fame Story; Με αφορμή το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Τώρα ξέρω», μίλησε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού και την εκπομπή Love it.

Αναφερόμενη στο παρελθόν και στην τεράστια δημοσιότητα που πήρε από το ριάλιτι, ανέφερε: «Ήταν πολύ τραγικό για εμένα όλο αυτό. Δε μπορούσα να το διαχειριστώ, γιατί ήμουν 26 χρονών. Δεν ήμουν άνθρωπος που το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό».

Όπως έχει εξομολογηθεί και παλιότερα, πάσχει από διπολική διαταραχή. «Δεν μπορώ να το ελέγξω και παίρνω αγωγή γι’ αυτό. Το χειρίζομαι με τον πιο σωστό τρόπο πιστεύω. Έχω κάνει αποδοχή και ακολουθώ τις συμβουλές του γιατρού μου κατά γράμμα. Είμαι πολύ καλά. Η στιγμή της συνειδητοποίησης είναι πάντα δύσκολη. Είπα στον εαυτό μου “κάτι πρέπει να κάνεις”. Πήγα στο Δρομοκαίτειο έξι μέρες» σημείωσε.

Ακόμα, εξομολογήθηκε ότι δεν έβγαλε τόσα χρήματα, γιατί κλώτσησε από τη ζωή της πολλές ευκαιρίες που της δόθηκαν, ενώ αποκάλυψε ότι έγραψε ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο κι εκείνος δεν το δέχτηκε. «Του έγραψα ένα τραγούδι και δεν το άκουσε ποτέ. Του το είπα κιόλας κι εκείνος μου απάντησε: “Δεν θέλω Δόμνα τραγούδια, έχω”. Κι έφυγα… Έφαγα γείωση».

Read More

And More