Δόμνα Μιχαηλίδου για Στέφανο Κασσελάκη: «Πήγε σε σχολείο ΑΜΕΑ με οπερατέρ – Με σπρώχνανε για να βγει το βίντεο καλύτερο»

Απαντήσεις για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για την παρουσία της δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη σε επίσκεψή τους σε σχολείο ΑΜΕΑ, έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε το ειδικό σχολείο με συνεργείο και οπερατέρ. 

«Όταν πηγαίνουμε σε μια δομή με αναπηρία, δεν παίρνεις μαζί σου ένα ολόκληρο συνεργείο, αυτό είναι κάτι που εμένα με στεναχωρεί», ανέφερε αρχικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Και πρόσθεσε για το βίντεο στα social media που ανέβασε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν πας και λες θα είσαι με τα παιδιά και τους γονείς αδιαμεσολάβητα, δεν είναι έτσι όταν έχεις ένα συνεργείο με οπερατέρ. Ήταν δικό του συνεργείο. Το ότι έκοψε εμένα από τα πλάνα στο μοντάζ, ή το ότι με σπρώχνανε για να βγει το βίντεο καλύτερο, αυτό είναι το λιγότερο», ανέφερε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Για εμένα το σημαντικό είναι ότι έρχεται ένας άνθρωπος της γενιάς μου, ο οποίος έρχεται με λογική άλλου αιώνα. Δεν πας σε μια δομή να πεις: “θα σας φέρω air condition”», κατέληξε η Δόμνα Μιχαηλίδου στην πρωινή εκπομπή του Alpha. 

Read More

And More