Δόμνα Μιχαηλίδου: Συγκινεί για τον πατέρα της που πέθανε από καρκίνο – «Όταν πήγε στον εγκέφαλο δεν καταλάβαινε τίποτα»

Η Δόμνα Μιχαηλίδου παραχώρησε μια σπάνια και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σκληρή μάχη που έδωσε ο πατέρας της με τον καρκίνο, αλλά και στα ιδρύματα παιδικής προστασίας.

«Είμαι 35 και έχω αλλάξει μέχρι στιγμής τρεις καριέρες. Πήγα στην Αγγλία έζησα 12 χρόνια έκανε μεταπτυχιακό στα οικονομικά, διδακτορικό. Γυρνώντας ένα χρόνο στην Ελλάδα είδα την γλύκα και λέω θα μείνω εδώ, στον τόπο μου. Εκεί ήρθε εκεί και κόλλησε η τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε αρχικά η Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Και συνέχισε: «Οι γονείς μου ήθελαν πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα, γιατί έχω δουλέψει σε πολύ περίεργες χώρα ανά διαστήματα, Σουδάν, Βραζιλία και άλλα και έτσι ήθελαν να επιστρέψω». 

Σχετικά με δημοσιεύματα που την έχουν ενοχλήσει ανά διαστήματα, η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε: «Με πείραξε ο τίτλος εφημερίδα που έγραφε ” πίσω από κάθε τσαλακωμένο σεντόνι η Δόμνα”. Είναι κάτι πέρα από την πραγματικότητα και είναι κάτι που δεν θες να ξυπνήσει ο πατέρας σου και να το διαβάσει. Κάτι ακόμα που με ενοχλεί είναι όταν βλέπω σε μέσα ενημέρωσης σεξιστικά σχόλια. Πρέπει να υπάρχει μια ευπρέπεια»

Όσον αφορά στην περιπέτεια του πατέρα της με τον καρκίνο, η Δόμνα Μιχαηλίδου εξομολογήθηκε: «Ο καρκίνος είναι μία μάχη που δίνει όλη η οικογένεια, δηλαδή η μητέρα μου ήταν στρατιώτης στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου, που ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος με διδακτορικό, αξεπέραστο λόγο και σκέψη, όταν στο τέλος πήγε ο καρκίνος στον εγκέφαλο δεν καταλάβαινε τίποτα. Αυτό για τη μητέρα μου ήταν το πιο σκληρό απ’ όλα».

«Ο πατέρας μου διαγνώστηκε τον Ιανουάριο του 2021. Στο στάδιο που ήταν, οι πιθανότητες για επιβίωση πάνω από 5 χρόνια ήταν στο 6%. Λέει: θα το προσπαθήσω. Ήταν πολύ δυνατός. Βλέπεις τον άνθρωπό σου να λέει ότι θα τα καταφέρει κι εσύ να ξέρεις ότι δεν θα τα καταφέρει» αποκαλύπτει η Υφυπουργός Εργασίας και σοκάρει», πρόσθεσε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

«Έβλεπα τον πατέρα μου να φοράει το βράδυ το σκουφάκι πριν κοιμηθεί, για να μη γίνει όλο το κρεβάτι μες στα μαλλιά, επειδή του έπεφταν από τον καρκίνο… και λες: ο πατέρας μου, που είναι τόσο όμορφος και περήφανος, το φοράει αυτό γιατί πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. Και είναι πολύ δύσκολο» παραδέχεται συγκινημένη στη συνέχεια.

«Είναι μια μάχη που εμείς χάσαμε αλλά πολλοί κερδίζουν. Η εικόνα των γυαλιών του πατέρα μου στο κομοδίνο χωρίς το πρόσωπό του ήταν γροθιά στο στομάχι», είπε κλείνοντας η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Read More

And More