Δώρα Αναγνωστοπούλου για σεισμό στην Τουρκία: «Η πιο συγκλονιστική στιγμή που έζησα ήταν η διάσωση μιας γυναίκας»

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου έκανε ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στην πληγωμένη Τουρκία, για τις ανάγκες της εκπομπής «Mega Stories», το οποίο θα προβληθεί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20/2.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και αναφέρθηκε στις συγκλονιστικές ιστορίες που θα παρακολουθήσουμε αύριο στην εκπομπή της.

«Εμείς πήγαμε τέσσερις μέρες μετά. Το τοπίο δεν περιγράφεται, υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος πόνος. Βρεθήκαμε σε μια διάσωση, αυτή ήταν και η πιο συγκλονιστική στιγμή για εμένα. Περιμέναμε έξι ώρες μέχρι να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα η ομάδα διασωστών. Όταν το έκαναν πολλοί χειροκροτούσαν και έβλεπες πως καθρεπτίζονταν στα πρόσωπα των διασωστών η συγκίνηση και η χαρά. Αυτές τις στιγμές όλοι είναι μια οικογένεια», ανέφερε η δημοσιογράφος.

 

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ανέφερε πως οι διασώστες δεν αρκούν, αν αναλογιστούμε πως ακόμη μέχρι σήμερα βγάζουν ζωντανούς ανθρώπους.

«Οι Τούρκοι είναι ευγνώμονες και περισσότερο με τους Έλληνες. Μας έλεγαν εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την πολιτική και έτρεφαν οργή προς τον Ερντογάν αλλά δεν ήθελαν να το πουν στη κάμερα διότι τον έλεγαν δικτάτορα».

Read More

And More