Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει θέαμα, πρέπει να υπάρχει ουσία για να υπάρχει στην πολιτική»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έκανε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Μέσα σε όλα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του MEGA αναφέρθηκε στο φαινόμενο «Στέφανος Κασσελάκης» καθώς και στην διαχείριση των δύσκολων θεμάτων στα δελτία ειδήσεων.

«Υποκριτική σίγουρα δεν κρύβει η παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μέσα της. Σίγουρα όμως προσπαθούμε να είμαστε εγκρατείς με κάποιον τρόπο στα δύσκολα θέματα γιατί προέχει το συναίσθημα του τηλεθεατή έναντι όλων και πάνω από το δικό μας συναίσθημα προφανώς», είπε αρχικά η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Και συνέχισε: «Κοίταξε, ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει. Πουλάει θέαμα. Νομίζω ότι με τον τρόπο τους όλες οι εκπομπές, ανάλογα με το είδος της εκπομπής, χρησιμοποιούν το περιεχόμενο που παράγει».

«Σίγουρα βοήθησε το lifestyle κομμάτι στην εκλογή του. Σίγουρα, γιατί δεν τον γνωρίζαμε και μας το έδωσε απλόχερα αυτό το κομμάτι. Αυτό το κομμάτι πάντα αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να υπάρχει και ουσία για να υπάρξει συνέχεια στην πολιτική και να αισθανόμαστε και εμείς ότι υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση κυβερνησιμότητας στον τόπο» συμπλήρωσε η Δώρα Αναγνωστοπούλου ολοκληρώνοντας.

Read More

And More