Δώρα Τσαμπάζη: Συγκινεί η χήρα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη για τον ξαφνικό θάνατο του προπονητή του

Απέραντη θλίψη στον χώρο του Τάε Κβον Ντο έφερε η είδηση για τον θάνατο του προπονητή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστα Τζιδημόπουλου που έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης 26/1. Το δυσάρεστο νέο έγινε γνωστό από την οικογένεια του αείμνηστου Ολυμπιονίκη, με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στα social media.

Το πρωί της Πέμπτης 26/1 η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολύ στενή σχέση που είχε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με τον προπονητή του, Κώστα Τζιδημόπουλο.

«Ένας άνθρωπος της οικογένειας, ο οποίος είχε σχέσεις με τους γονείς του Αλέξανδρου εδώ και 50 χρόνια περίπου. Ήταν αδελφικοί φίλοι, γίνανε κουμπάροι. Είναι από αυτά τα περίεργα της ζωής, γιατί έφυγε ξαφνικά. Είχε ένα πρόβλημα παρόμοιο με του Αλέξανδρου, το οποίο φυσικά δεν το γνώριζε, δεν πρόλαβε καν να το παλέψει, εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ένα χειρουργείο και δεν τα κατάφερε», είπε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη.

«Ένας υπέροχος άνθρωπος, ήταν λες και το έκανε επίτηδες, για να πάει να τον συναντήσει μια ώρα αρχύτερα. Είχα απίστευτο δέσιμο με τον Αλέξανδρο, ήταν μια σχέση πατέρα γιου, γιατί ο Κώστας είχε μόνο κόρες. Ήταν από τους θεμελιωτές του Τάε Κβον Ντο.  Το ελληνικό Τάε Κβον Ντο έχει φτωχύνει, ο Αλέξανδρος και ο Κώστας είναι αναντικατάστατοι.  

Read More

And More