Το βράδυ της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου έγινε η παρουσίαση της εικαστικής έκθεσης «Αθηνόγατες», μιας ιδιαίτερης, ομαδικής και φιλοζωικής έκθεσης με σκοπό την υποστήριξη και την ενίσχυση του έργου του «Dorotea’s Cats Rescue», μιας εθελοντικής προσπάθειας διάσωσης, φροντίδας, στειρώσεων, υιοθεσίας αδέσποτης γάτας, που έχει δημιουργήσει η Δωροθέα Μερκούρη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο πλευρό της φυσικά βρέθηκε και η κόρη της, Γάια Μερκούρη.
Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον Αλέξανδρο Ρούτα και αναφέρθηκε στον long covid που την ταλαιπωρεί.
«Εάν δεν με προσέξω μια μέρα, μπορεί να είμαι πάρα πολύ κουρασμένη. Μπορεί να μην παίρνω ανάσες, να κόβεται η ανάσα μου, να μην μπορώ να κάνω γυμναστική. Αυτό είναι που μου άφησε δυστυχώς ο Long Covid. Μου άφησε και συμπτώματα κατάθλιψης. Η θεραπεία μου είναι τα αδέσποτα αυτή τη στιγμή» αποκάλυψε η ηθοποιός.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ