Δούκισσα Νομικού: Οι λεπτομέρειες της νέας εκπομπής της και η αντίδραση των παιδιών της

Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από τρία χρόνια αποχής και πολύ σύντομα πρόκειται να καλησπερίσει το κοινό μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” με τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου συνάντησε την ξανθιά παρουσιάστρια έξω από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ και εκείνη μίλησε για το νέο τηλεοπτικό βήμα της. 

Για την εκπομπή της: “Τα έχουμε ρυθμίσει όλα. Έχουμε γκρουπάρει τα γυρίσματα ώστε να μη λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Ήρθε πολύ ξαφνικά η πρόταση. Μια φωνούλα μέσα μου, το ένστικτό μου μού είπε ότι ήρθε η στιγμή.

Το πλατό αυτό είναι το πλατό που κάναμε τα δύο πρώτα χρόνια εκπομπή με τον Θέμο. Θα είναι ένα “Super Makeover» και αυτό ήταν που μου άρεσε πολύ. Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής. Τα νούμερα τα βλέπω αλλά αυτή η εκπομπή απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Η εκπομπή θα βγαίνει κατευθείαν μετά τον Νίκο Μουτσινά”. 

Για το 2020: “Αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Ζοριστήκαμε πάρα πολύ. Επειδή ο άνδρας μου είναι πολύ αισιόδοξος και πάντα στο τέλος καταφέρνει και χαμογελάει, αντλώ κι εγώ δύναμη από αυτόν. Μου έχουν λείψει πολύ οι αγκαλιές”.

Για την οικογένειά της: “Τα παιδάκια μου μεγαλώνουν και δεν είναι αγκυστρωμένα επάνω μου. Η κόρη μου είναι 1,5 χρονών και με είπε “μαμά”. Ο Σάββας μου μού είπε “σ’ αγαπώ μαμά”.

Read More

And More