Δούκισσα Νομικού: Οι τηλεοπτικές προτάσεις, το GNTM και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας η συνέντευξη τύπου για την 30η AXDW, με παρουσιάστρια την Δούκισσα Νομικού.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στο press event, με την Δούκισσα Νομικού να μιλάει για την τηλεόραση, το GNTM και τα παιδιά της.

«Δεν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά, τώρα τελειώνει η σεζόν. Έρχεται Πάσχα, θα πάμε κάπου, να μας αφήσει και ο κορονοϊός. Όσον αφορά στις τηλεοπτικές προτάσεις είμαι πολύ τυχερή και ευνοημένη. Κάθε χρόνο υπάρχουν άνθρωποι που με σκέφτονται αλλά πρέπει να “κουμπώσουν” με τις δικές μου προτεραιότητες και τους δικούς μου χρόνους και με τις ανάγκες μου.

Δεν γνωρίζω κάτι για το GNTM, αυτά πρέπει να τα ρωτήσετε εκεί που πρέπει να τα ρωτήσετε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσατε να με δείτε στη θέση του κριτή. Πολλές φορές λέω ότι δεν θα κάνω κάτι και τελικά το κάνω.

Η εκπομπή με τον ΣΚΑΪ τέλειωσε συναινετικά. Όχι ακόμα δεν σκέφτομαι για τρίτο παιδί. Είμαστε πολύ καλά, νιώθω ευλογία, έχω μια οικογένεια που με γεμίζουν, με ολοκληρώνουν και είναι το στήριγμά μου, το λιμάνι μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Read More

And More