Έφη Πίκουλα: Η εξομολόγηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον θάνατο του Τάκη Βουγιουκλάκη

Η Έφη Πίκουλα άνοιξε το σπίτι της, στο οποίο έμενε 30 χρόνια με τον σύζυγό της, Τάκη Βουγιουκλάκη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλα στον Κωνσταντίνο Αρκά.

Η ηθοποιός μίλησε για το σήμερα και τη μοναξιά της, θυμήθηκε τις συνεργασίες με τον Νίκο Φώσκολο και τον Γιάννη Δαλιανίδη και αναφέρθηκε στη δική της «Αλίκη» και τη σχέση τους.

«Είναι δύσκολη η ζωή μετά τον χαμό του Τάκη Βουγιουκλάκη. Η Αλίκη Βουγουκλάκη είχε πει ότι ήταν ο άνδρας του εαυτού της, τότε το κορόιδευα, αλλά τώρα πρέπει κι εγώ να γίνω ο άνδρας του εαυτού μου. Νιώθω ότι τα καταφέρνω» ανέφερε αρχικά.

Η Έφη Πίκουλα συγκλόνισε με την περιγραφή της για τον χαμό του άντρα της: «Τον άνδρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη, τον έχασα μέσα στα χέρια μου, τρεις η ώρα το ξημέρωμα. Είδα τον θάνατο πρόσωπο με πρόσωπο».

Για την ζωή που πέρασε με τον σύζυγό της την χαρακτήρισε «έζησα 30 χρόνια πανέμορφα με τον σύζυγό μου και μου είπε ότι εγώ θα σου κρατάω το χέρι και θα με νιώθεις δίπλα σου. Θέλω να τον θυμάμαι, δεν γίνεται να ξεχάσω μια ζωή 35 ετών. Το καμπανάκι της μητρότητας χτύπησε. Ήταν προσωπική μου επιλογή. Ο Θεός μου τα έδωσε όλα, αλλά ήταν θέμα δικό μου. Νιώθω ότι εγώ πήρα την ευθύνη, άρα πρέπει να το επωμισθώ όλο».

 

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τι σήμαινε στην ζωή της, η Έφη Πίκουλα σχολίασε: «Η Αλίκη ήταν τα πάντα για εμένα, ήταν η μάνα ήταν η αδερφή, μου είχε σταθεί πάρα πολύ και μου είχε σε ”ευχαριστώ” που είσαι ο στην ζωή του αδερφού μου. Η Αλίκη είχε υπομονή και απίστευτη αισιοδοξία, ήθελε λίγους ανθρώπους στη σουίτα της».

Read More

And More