Έφη Ρασσιά για Χάρη Ρώμα: “Είναι θυμωμένος με το ψευδές δημοσίευμα που τον εμπλέκει, θα κινηθεί νομικά”

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στο πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας, το οποίο τον κατηγορούσε ότι εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, εξοργισμένος από το ψευδές δημοσίευμα, απάντησε με ανάρτησή του.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε για το θέμα η ανιψιά του και πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς», Έφη Ρασσιά. Η ίδια δεν έκρυψε την ενόχλησή της, ενώ τόνισε πως αισθάνεται υποχρεωμένη να υποστηρίξει τον θείο της.

«Ο Χάρης είναι πάρα πολύ θυμωμένος. Λογικό δεν είναι; Μόλις έμαθα γι’ αυτό το συμβάν τοποθετήθηκα και δημόσια στο facebook. Δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να ξέρει τι έγραψα, οπότε θα το μεταφέρω και εδώ. Αμέσως πήγα και πήρα την εφημερίδα, ίσως και τα πιο πεταμένα λεφτά της ζωής μου, γιατί μέσα δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο.

Καταλαβαίνω από το περιεχόμενο της εφημερίδας ότι υπήρχε συσχέτιση. Αυτό το δημοσίευμα βγήκε σε σχέση με την τοποθέτηση του Χάρη και το πώς στάθηκε δίπλα σε όλο αυτόν τον κόσμο που βγήκε και μίλησε για όλα αυτά που βίωσε. Το θεωρώ πάρα πολύ άσχημο και χαίρομαι που θα κινηθεί νομικά.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Χάρης έχει δεχτεί επιθέσεις και ξέρει να πολεμά. Είναι ένας ακέραιος άνθρωπος, ένας έντιμος άνθρωπος που αγαπά τους ανθρώπους. Το ότι τον χτυπάνε γι’ αυτήν την τοποθέτησή του είναι αισχρό» είπε χαρακτηριστικά στη Ναταλία Γερμανού και την παρέα της.

Δες το βίντεο:

Read More

And More