Έφη Ρασσια: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή! “Είχε βάλει κάποιος στοιχηματάκι αν μπορεί να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα”

Στο Pop Up μίλησε η Έφη Ρασσιά, η «Βάλια» από το Καφέ της Χαράς σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον θείο της, Χάρη Ρώμα, και στα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν στις σχέσεις της.

«Δεν περίμενα ότι θα γινόταν ξανά το Καφέ της Χαράς. Όταν μου το είπε ο Χάρης, ήρθε στο θέατρο να με δει, για να διαπιστώσει μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, αν τα λέω. Στην οικογένειά μου υπάρχει αγάπη, αλλά δεν χαριζόμαστε. Εγώ γι’ αυτό εμπιστεύτηκα τον Χάρη, επειδή αν πίστευε ότι θα έβαζα τη δουλειά του σε κίνδυνο, θα μου έλεγε “άστο”. Δεν θα υπήρχε θέμα. Με πίστεψε και γι’ αυτό τον ευχαριστώ. Με πίστεψε σε μια φάση που εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου» ανέφερε η Έφη Ρασσια στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν είναι κακός σύμβουλος η απειρία στον έρωτα; Εκεί κι αν έχω δυσάρεστη εμπειρία. Ήταν “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα. Το κατάλαβα εγκαίρως, αλλά είχα αρχίσει να δένομαι».

Δες την εξομολόγησή της:

Read More

And More