Έγκλημα στη Μύκονο: Η σύντροφος θύματος στο Tlive – «Μου είπαν ότι τον σκότωσαν, νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα»

Η σύντροφος του 34χρονο Αλβανού που έπεσε νεκρός από το όπλο ενός 33χρονου Έλληνα στο άγριο έγκλημα που έγινε στη Μύκονο, τη Δευτέρα 20/2  μίλησε στο T-live και στη Γιώτα Κηπουρού.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η νεαρή καλλονή δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον αγαπημένο της. «Ο Γιάννης είχε καρδιά μικρού παιδιού. Ήταν το παιδί μου, έτσι τον έλεγα. Αντιδραστικός σαν μικρό παιδί, έτσι απλά για το πείσμα του όλα. Ήταν υπέροχος» ανέφερε με λυγμούς η Χαρά.

«Την Παρασκευή μιλήσαμε για τελευταία φορά. Μου είπε σ’ αγαπώ και είχε θυμώσει για κάτι. Και από πείσμα δεν μιλήσαμε. Μου είπε απλά ότι με αγαπάει. Από ό,τι μου είπαν, εκείνο το βράδυ τσακώθηκε με την κοπέλα. Απλά ήταν πεισματάρης, δεν ήθελε να με πειράζει κανείς. Τη γνώριζα την κοπέλα» εξομολογήθηκε το νεαρό κορίτσι.

Όπως είπε, έμαθε για τη δολοφονία του συντρόφου της μέσω ενός τηλεφωνήματος, το οποίο νόμιζε πως είναι φάρσα από τον ίδιο.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το T-live:

Η ανάρτηση που «ραγίζει» καρδιές

«Σ’ αγαπώ σήμερα, τώρα, αύριο και για πάντα. Με άφησες με ένα δαχτυλίδι κι ένα σ’ αγαπώ. Σ’ αγαπώ γκρινιάρη μου, παράπονό μου, ζωή μου. Να με περιμένεις» έγραψε στα social media η Χαρά μετά το έγκλημα στη Μύκονο.

Read More

And More