Ειδήσεις με έντονο… άρωμα γυναίκας στο Star! Αυτές είναι οι κυρίες που θα φροντίζουν για την ενημέρωσή μας…

Γυναικεία υπόθεση θα είναι αυτή τη σεζόν η ενημέρωσή μας στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς, μιας και όλα τα δελτία ειδήσεων του καναλιού, αποκτούν έντονο… άρωμα γυναίκας.

Εκτός από τη Μάρα Ζαχαρέα η οποία ως γνωστόν κρατά το τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το κανάλι αποφάσισε να εμπιστευτθεί την παρουσίαση όλων των δελτίων του σε κυρίες της δημοσιογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, από σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 7:55 μ.μ.

Στόχος του ενημερωτικού τομέα και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, 2018 – 2019, είναι να συνεχιστεί η δυναμική, ανοδική πορεία του δελτίου, ενισχύοντας το ελεύθερο και οικονομικό ρεπορτάζ, δίνοντας έμφαση στη διεθνή ειδησεογραφία, στα κοινωνικά θέματα και φυσικά στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις.

Στο δυναμικό του κεντρικού δελτίου παραμένει η πολιτική συντάκτρια – σχολιάστρια Κάτια Μακρή.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 7:55 μ.μ. για την ενημέρωσή μας  θα φροντίζει η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, θα παρουσιάζει καθημερινά στις 3:00 μ.μ. η Ελένη Τσαγκά.

Το απογευματινό δελτίο ειδήσεων, καθημερινά στις 6:30 μ.μ, θα παρουσιάζουν η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και η Ράνια Τραγόμαλλου.

Όπως πάντα, θα περιέχει και το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα, το οποίο θα παρουσιάζει ο Κώστας Χριστοδουλάκος.

Το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του Star θα βρίσκονται «στις επάλξεις», για σφαιρική, ψύχραιμη και αντικειμενική ενημέρωση.

Διευθύντρια ειδήσεωνΜάρα Ζαχαρέα

Διευθυντής Σύνταξης: Βασίλης Πελέκης

Διευθυντής News gatheringΗλίας Παπανικολάου

Αναπληρώτρια διευθύντρια σύνταξηςΧριστιάνα Χαλκιοπούλου

Executive Producer: Κώστας Θωμάκος

Προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζΠέτρος Μποτσαράκος

Προϊσταμένη Διεθνών Ειδήσεων: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

Προϊστάμενος αθλητικού ρεπορτάζΘόδωρος Ζαρμακούπης

 

Read More

And More