Ειρήνη Κολιδά: «Zωγραφίζω εμπνευσμένη από την κακοποίηση των γυναικών»

Για τη ζωή της σήμερα αλλά και την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο Survivor μίλησε η Ειρήνη Κολιδά στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού.

«Διανύω μία πολύ ωραία, ήρεμη περίοδο, όπου το μόνο που κάνω είναι να ζωγραφίζω εμπνευσμένη από την κακοποίηση των γυναικών και γενικότερα για τη θέση της γυναίκας το 2023», ανέφερε η Ειρήνη Κολιδά για την έκθεση ζωγραφικής που ετοιμάζει.

Για την πορεία του Survivor All Star: «Νομίζω ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπει φέτος στο Survivor. Όλοι θεωρούν ότι είναι κάτι στημένο και φτιαγμένο ιδανικά για να μπορέσει να κάνει τηλεθέαση. Νομίζω ότι και τα παιδιά πήγαν προετοιμασμένα για αυτό (…) Μου έγινε πρόταση φέτος για το All Star στην αρχική του μορφή αλλά – για να μη με είδατε – δεν ήθελα να πάω», απάντησε η Ειρήνη Κολιδά.

Για τη δική της εμπειρία στο Survivor: «Εμένα μου έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά γιατί ήταν στιγμές ανεμελιάς. Η πικρή πλευρά ήταν αυτή του τραυματισμού, γιατί ήθελα να συνεχίσω, αλλά και η διαχείριση της παραγωγής προς εμένα μετά τον τραυματισμό. Είπαν ότι θα είναι δίπλα μου και θα με βοηθήσουν, δεν ήταν πουθενά», ανέφερε η Ειρήνη Κολιδά στην κάμερα του Star.

Read More

And More