Ειρήνη Κολιδά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από την Φάρμα

Τι και αν η Ειρήνη Κολιδά κέρδισε στην μονομαχία, τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την Φάρμα και να αφήσει την Μαρία Μιχαλοπούλου να συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι. Η γοητευτική personal trainer ένιωσε ότι τέλειωσε ο κύκλος της μέσα στο αγροτικό ριάλιτι και ήθελε να φύγει, ώστε να βρεθεί κοντά στον γιο της.

Πριν λίγες ώρες, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια ομαδική φωτογραφία με τους συμπαίκτες της και γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: 

«Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…… Μόνο να χαμογελάσω μπορώ, με μια καρδιά πλημμυρισμένη από αγάπη και ένα μυαλό γεμάτο όμορφες στιγμές. Η Φάρμα για εμένα ήταν ένα όνειρο όπου έγινε πραγματικότητα, επισφραγίζοντας την αγάπη μου για τους ανθρώπους, τα ζώα και την Φύση… Όοοολη αυτή η ομορφιά που έζησα ήταν ένα παζλ συμπληρωμένο…από ξεχωριστά όμορφους ανθρώπους και εντός και εκτός της Φάρμας. Και Φύση… η τόσο αγνή και ανόθευτη μορφή της, η αρμονία που υπάρχει σε κάθε δημιούργημα είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Ζωή είναι ωραία… απλά και απέριττα!!! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου και μία τεράστια αγκαλιά σε οοοοοολους εσάς για την αγάπη που μου δίνεται χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς!!! Σας αγαπώ!!!!».

Read More

And More