Ειρήνη Λεμπέση: Αποχώρησε το Golden Pass μια ανάσα πριν τον τελικό! Τα φιλιά με τον Ναπολέων και οι καλύτερες στιγμές της

Ο ημιτελικός του GNTM 4 οδήγησε σε ένα ακόμα πλατό αποχώρησης, με τους τέσσερις κριτές να πρέπει να «ξεσκονίσουν» μέσα από τη λάμψη των «κλικ», την παραμικρή fashion λεπτομέρεια.

Η ένταση και οι ενστάσεις δε έλειψαν καθώς ο ανταγωνισμός, που αναπτύχθηκε στο σετ, μεταφέρθηκε και στο πλατό. Η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα πήραν το «χρυσό» εισιτήριο, με την Ειρήνη Λεμπέση – το Golden Pass του φετινού GNTM – να αποχωρεί μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό!

 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, με λυγμούς ανακοίνωσε πως η Ειρήνη Λεμπέση θα βρίσκεται εκτός τελικού.

Ποια είναι η 19χρονη η οποία μπήκε δυναμικά στο GNTM;

Από την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στους κριτές, η Ειρήνη Λεμπέση κατάφερε να τους αφήσεις άφωνους. Με ύψος 1.80 και ιδανικές αναλογίες, η 19χρονη είχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία της εμφάνισης τα οποία θα της άνοιγαν τον δρόμο για το σπίτι του GNTM 4.

Και πράγματι η Ειρήνη Λεμπέση εξασφάλισε την είσοδό της στο ριάλιτι μοντέλων φεύγοντας από την οντισιόν με το golen pass στο χέρι της.

Ειρήνη Λεμπέση – Βιογραφικό

 

Η 19χρονη Ειρήνη, κατάγεται από την Αθήνα και σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, καθώς η ιστορία της τέχνης είναι κάτι που τη γοήτευε πάντα.

Όνειρό της είναι να ζήσει στην Ιταλία και να «κυνηγήσει» εκεί τα δύο πράγματα, που αγαπά περισσότερο: τη μόδα και την τέχνη.

Η ίδια κατά τη διάρκεια των bootcamp αποκάλυψε πως δεν δήλωσε η ίδια συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων, αφού ήθελε να ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Ωστόσο όταν έμαθε πως ο αγαπημένος της φίλος έκανε αίτηση συμμετοχής στο GNTM για εκείνη, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της εκεί.

Η μελαχρινή καλλονή λατρεύει το μόντελινγκ και τις φωτογραφίσεις και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Ειρήνη Λεμπέση – Η στιγμή που ξέσπασε στο GNTM 4

Και μπορεί η 19χρονη Ειρήνη να μπήκε δυναμικά στο σπίτι του GNTM σύντομα ωστόσο το χαμόγελό της πάγωσε όταν έφτασε η στιγμή του makeover. Εκεί οι ιθύνοντες της παραγωγής πρότειναν να της κόψουν κοντά τα μαλλιά κάτι το οποίο δεν ήθελε με τίποτα να συμβεί.

«Θέλω να φύγω, θέλω να πάω σπίτι μου. Έχω ξενερώσει. Θέλουν να μου κάνουν κάτι που θα μου μείνει και δεν θα μου αρέσει. Δεν κατάλαβα αν μου βάφουν τα μαλλιά ή αν μου τα λούζουν. Μου λένε “Θέλεις; Αν δεν θέλεις, φύγε”. Δεν μπορώ να συνεχίσω. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να διαχειριστώ αυτή την αλλαγή», δήλωνε η Ειρήνη.

Ειρήνη – Ναπολέων: Η δοκιμασία που τους έφερε κοντά

Λίγο μετά την είσοδο των υποψήφιων top models στο σπίτι του GNTM άλλη μια μεγάλη έκπληξη τους περίμενε στις πρώτες δοκιμασίες, όπου οι συμμετέχοντες θα έπρεπε να χωριστούν σε ζευγάρια κάνοντας ένα μικρό clip γεμάτο ρομαντισμό, αργές κινήσεις και τρυφερά φιλιά.

Και κάπως έτσι, Ειρήνη και Ναπολέων αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί!

Τα highlights της Ειρήνης Λεμπέση στο GNTM

Το golden pass κατάφερε τελικά να μην τους απογοητεύσει αφού τα περισσότερα concept φωτογράφισης η Ειρήνη τα πέρασε με επιτυχία ωστόσο προς το φινάλε του παιχνιδιού κινδύνευσε αρκετές φορές να αποχωρήσει.

Λίγο πριν το φινάλε του φετινού GNTM τα δύο ζευγάρια του σπιτιού αποκαλύφθηκαν αφού σύμφωνα με την Κυβέλη: «Τα ζευγάρια στα οποία αναφέρθηκε η Όλγα είναι η ίδια η Όλγα μαζί με τον Στυλιανό και το άλλο ζευγάρι η Ειρήνη και ο Νεπολέων».

Λίγο αργότερα ο Ναπολέων αποχωρεί ανταλλάσσοντας φιλιά με την Ειρήνη Λεμπέση.

 

Κωνσταντίνος, Κυβέλη και Όλγα είναι και επίσημα οι τρεις φιναλίστ του φετινού GNTM – Ποιος από τους τρεις την επόμενη εβδομάδα θα αποχωρήσει τελευταίος από το ριάλιτι με τον τίτλο του μεγάλου νικητή.

Read More

And More