Ειρήνη Νικολοπούλου: “Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα – Πίστευα ότι θα έφευγα από τη ζωή χωρίς να μιλήσω γι’αυτό”

Η Ειρήνη Νικολοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Σου Κου Family” και, μεταξύ άλλων, συζήτησε με τους παρουσιαστές για το θέμα των καταγγελιών που ταλανίζουν το χώρο του θεάτρου τους τελευταίους μήνες. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα, απολύθηκε δύο φορές επειδή δεν ενέδωσε. 

“Δύο φορές απολύθηκα, δεν ήταν μόνο δύο φορές που δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Ήταν μία διαφορετική εποχή που από τη μια ήταν το φλερτ διάχυτο και από την άλλη ήταν συγκεχυμένο. Με εκπλήσσει ότι φτάνουμε στο σήμερα για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα. Φανταζόμουν πραγματικά ότι θα έφευγα από τη ζωή και δεν θα είχα μιλήσει ποτέ για αυτά τα θέματα. Είναι καλό που έχει ωριμάσει ο άνθρωπος και μπορεί να το αντέξει.

Εγώ μίλησα δημόσια για τις εμπειρίες μου πριν από τρία χρόνια και ήταν απλά ότι είπα κάτι ακόμα. Κανείς δεν ενοχλήθηκε, κανείς δεν ταράχτηκε. Είναι πολύς ο δρόμος που πρέπει να γίνει. Θα φτάσουμε σε ό,τι πιο ακραίο υπάρχει και μετά θα αρχίσει το πράγμα να μπαίνει σε μια κανονικότητα με την εκπαίδευση, την καλλιέργεια, ο τρόπος με τον οποίο οι μανάδες θα μεγαλώσουμε τα κορίτσια και τα αγόρια. Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη σχετίζεται καθαρά με αγόρια. Δεν το συζητάμε αυτό.

Η συγγνώμη των θυτών δεν θα βοηθούσε σε τίποτα. Είναι αχρείαστη”, είπε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More