Η Ειρήνη Νικολοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Νωρίς-Νωρίς» τη Δευτέρα 23 Μαρτίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία της στον χώρο, αλλά και για τις συνεντεύξεις με διάσημα πρόσωπα της ξένης showbiz.
«Είχα καλύψει τον θάνατο της Diana, την κηδεία της Diana στο Λονδίνο, που ήταν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό media γεγονός ever, ακόμα και σήμερα που μιλάμε. Μπορεί να φαντάζει υπερβολή και δεν είναι. Είχαν φύγει όλοι οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων από όλα τα κανάλια και είχαν έρθει στο Λονδίνο και παρουσίαζαν το κεντρικό δελτίο επί 10 μέρες από το Λονδίνο», θυμάται η δημοσιογράφος από το κοσμοϊστορικό τότε γεγονός.
«Γνώρισα τον Μιτεράν, τη Μπεναζίρ Μπούτο, τον Αραφάτ, πολύ κόσμο. Ήταν σαν να ήμουνα σ’ ένα άλογο και να τρέχω. Δεν το καταλάβαινα τότε. Τότε για μένα ήταν κάτι φυσιολογικό, το ένα να φέρνει το άλλο. Έκλεισα τον κύκλο μου με τον Παβαρότι μετά από τόσα χρόνια. Αυτή ήταν και η τελευταία μου εκπομπή με την ΕΡΤ και μετά πήγα στο Mega», ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου.
Και συνέχισε: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν θεός. Στην αρχή έκανε τον δύσκολο και όταν τελικά πήρα τη συνέντευξη έγινε φιλαράκι. Με αγκάλιαζε και με πήρε μαζί του να πάμε στην επόμενη συνέντευξη. Μου έκανε ένα πολύ, πολύ διακριτικό φλερτ και καταλήξαμε να με πάρει μαζί του στην επόμενη συνέντευξη».
«Σαν άνθρωπος ήταν πολύ χαλαρός. Για παράδειγμα ο Τομ Χανκς ήταν πολύ σφιγμένος και τα είχε όλα σε κουτάκια. Δεν ήταν αγενής, ήταν απλά τυπικός. O Mr Bean για εμένα ήταν ο χειρότερος», κατέληξε η Ειρήνη Νικολοπούλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
