Ειρήνη Νικολοπούλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο των γονιών της

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Νικολοπούλου στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή “Mega Καλημέρα” αποκαλύπτοντας πως φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας και τα ποιηματάκια που άφηνε ο Γιώργος Λιάνης στο γραφείο της και όλων των συναδέλφων της ενώ αποκάλυψε πως δεν την ενδιαφέρει να επιστρέψει στην τηλεόραση γιατί δεν θεωρεί ότι είναι κάτι που θα τη γέμιζε.

Σε άλλο σημείο, η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της που τη σημάδεψε περιγράφοντας ένα σοκαριστικό περιστατικό.

«Οι απώλειες που έχω ζήσει με έχουν σημαδέψει. Ο πατέρας μου έφυγε πολύ νωρίς και τον χρειαζόμουν αρκετά χρόνια. Τα τελευταία δέκα χρόνια λέω, “έχασα τον μπαμπά μου όταν ήμουν μόνο 30;” ήμουν πολύ νέα για να τον χάσω. Ο πατέρας μου αρρώστησε όταν παρουσίαζα την πρωινή εκπομπή. Παρουσίαζα την πρωινή εκπομπή και έπαθα φωτοέγκαυμα. Γυρνάω σπίτι, και μου είχε κλείσει ο γιατρός τα μάτια με κάποιο φάρμακο με το οποίο δε μπορούσα να αντιδράσω.

Έλειπαν όλοι από το σπίτι και ο πατέρας μου έπαθε εγκεφαλικό δίπλα μου με εμένα να μη μπορώ να αντιδράσω. Ήταν μια πάρα πολύ σκληρή στιγμή της ζωής μου αυτή. Τυχαία πήρε τηλέφωνο η θεία μου και κατάφερα αμιδρά να απαντήσω ότι κάτι παθαίνει ο μπαμπάς, ελάτε. Σώθηκε και πέθανε 11 μήνες μετά. Μου έχει μείνει αυτή η στιγμή» εξομολογήθηκε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Στην πορεία, η Ειρήνη Νικολοπούλου ανέφερε για τον θάνατο της μητέρας της, «Η μητέρα μου πέθανε πολύ πιο πρόσφατα. Ο πατέρας μου έφυγε στα χέρια μου, όπως και η μητέρα μου. Ενώ θυμάμαι τη σκηνή αυτή, δε στενοχωριέμαι, χαίρομαι που ήμουν εκεί και που είδα την τελευταία τους ματιά».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Mega:

Read More

And More