Ειρήνη Νικολοπούλου: «Σκηνοθέτες μου έλεγαν ότι πρέπει να αλλάξω τα μαλλιά μου, δεν μπορούσα, είναι φετίχ»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη Νάνσυ Νικολαϊδου μίλησε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της, αλλά και για μερικές από τις πιο ιστορικές συναντήσεις που είχε με μεγάλες προσωπικότητες.

«Όλοι θέλουν την δημοσιότητα, όμως τα λεπτά δημοσιότητας τώρα μπορεί να περάσουν από το Τwitter και να σε μαυρίσουν τελείως. Δεν είναι τόσο απλό το “βγαίνω στη δημοσιότητα, θέλει αρετή, τόλμη και ανδρίαν”. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου ήταν όταν συνάντησα τον Άντονι Κουίν και τον Γιάσερ Αραφάτ. Σημαντική στιγμή ήταν όταν με προσκάλεσαν στο σπίτι τους η Μελίνα Μερκούρη και ο Ζυλ Ντασέν για να βρεθώ με τον Παπανδρέου και την Δήμητρα Λιάνη, στην μετά Χέρφιλντ εποχή», είπε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου αναφέρθηκε και στις πιέσεις που δέχτηκε για να γίνει ξανθιά. «Σκηνοθέτες μου έλεγαν ότι πρέπει να αλλάξω τα μαλλιά μου, να γίνω ξανθιά. Δεν μπορούσα. Είναι ένα φετιχ.

Και επιπλέον, τόνισε πως: «οι άντρες του χώρου μαζί μου ήταν εκτελεστές, ενώ οι γυναίκες το έχωναν αργά και βασανιστικά το μαχαίρι».

Τέλος, Ειρήνη Νικολοπούλου συμπλήρωσε: «Μία γυναίκα είναι ευτυχισμένη όταν δεν είναι στερημένη, όταν έχει καλλιεργήσει το μυαλό της και έχει γνώσεις. Πρέπει τα απωθημένα να προσπαθούμε να τα καλύπτουμε, ο άνθρωπος με απωθημένα είναι ο πιο επικίνδυνος. Το μότο της μητέρας μου ήταν “να είστε κάλοι άνθρωποι”. Δεν μπορούσα να πατήσω επί πτωμάτων… Αρκετά πτώματα παρουσιάζουμε στις ειδήσεις».

Read More

And More