Ειρήνη Στεριανού: Απαντά πρώτη φορά για τη ροζ φωτογραφία της που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (video)

Την Ειρήνη Στεριανού, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» για τη ροζ φωτογραφία της που έχει διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο.

«Κάτι ανάλογο με ροζ φωτογραφία έχει συμβεί και σε μένα. Συνέβη μετά την καραντίνα με μια φωτογραφία που έχει υποστεί και επεξεργασία. Μπορώ να καταλάβω οποιαδήποτε κοπέλα το έχει περάσει αυτό. Έχω κινηθεί νομικά, είμαι σε καλό δρόμο. Η φωτογραφία αυτή έφτασε στο κινητό μου μέσω Instagram, από έναν άκυρο. Η διαρροή έχει γίνει από πρώην σύντροφό μου. Ήμουν στη Μυτιλήνη τότε, ήταν μετά την καραντίνα. Και μου έστειλαν αυτή τη φωτογραφία.

Ήμουν χάλια, ήμουν στο δωμάτιό μου κλεισμένη και έκλαιγα. Περίμενα πως και πώς να γυρίσω για να πάω στον δικηγόρο μου να δούμε πως θα κινηθούμε. Έχω κάνει αρκετές μηνύσεις κατά αγνώστων αλλά και στο συγκεκριμένο άτομο. Υπάρχουν στιγμές το βράδυ που ξυπνάω και το σκέφτομαι. Εμένα δεν το ξέρουν οι γονείς μου. Από εδώ θα το μάθουν», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More