Ειρήνη Χειρδάρη: Παρενέβη τηλεφωνικά στο Breakfast @ Star – «Στο κόψιμο και ράψιμο του μοντάζ βγάζετε άλλο»

Τηλεφωνικά θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Breakfast @Star” η Ειρήνη Χειρδάρη προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που ειπώθηκαν στην συνέντευξή της, σχετικά με τα φύλα των παιδιών καθώς όπως είπε, λόγω του μοντάζ, παρουσιάστηκαν τα λεγόμενά της με έναν διαφορετικό τρόπο.

«Έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση, γιατί πολλές φορές με το κόψιμο και ράψιμο του μοντάζ βγαίνει τελείως διαφορετικό από αυτό που είπαμε», είπε αρχικά η Ειρήνη Χειρδάρη.

Η Ειρήνη Χειρδάρη συνέχισε λίγο αργότερα: «Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι, στο κόψιμο και ράψιμο του μοντάζ βγάζετε άλλο. Προσέξτε το αυτό» και πρόσθεσε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές της.

«Κοιτάξτε, πολύ καλά έκανε και τοποθετήθηκε, αλλά εμένα δεν μου αρέσει που λένε ότι κόβουμε και ράβουμε και βγάζουν άλλα νοήματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δούμε όλο το κομμάτι της συνέντευξης, ακόμα και αυτό που κόπηκε για να καταλάβει και ο κόσμος μόνος του…» είπε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα.

Ο Ετεοκλής Παύλου επεσήμανε: «Ποτέ μα ποτέ δεν κόβεται και δεν ράβεται τίποτα με σκοπό να νιώσει κάποιος άβολα, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Τώρα, αν κάποιος ακούει κάτι και εκείνη τη στιγμή στο μυαλό του, μπορεί να μην έχει τόση εξοικίωση με την κάμερα ή να μην καταλαβαίνει το πώς θα ακουστεί, είναι μια άλλη ιστορία. Γι’ αυτό βγάλαμε την Ειρήνη Χειρδάρη για να επανατοποθετηθεί».

Read More

And More