Εκλογές 2023: «Η εκπομπή της κυρίας Σκορδά επισκίασε τη δική σας» – Ξέσπασε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Σε μεγάλη ένταση ο Νίκος Χατζηνικολάου στον αέρα του ANT1 και στον μαραθώνιο ενημέρωσης για τις εκλογές 2023.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στο πλατό και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος ο οποίος ήρθε σε έντονη διαφωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου μετά το σχόλια για την ελληνική δημοσιογραφία αλλά και την αναφορά στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Φαίη Σκορδά.

«Πήγαμε σε μία προεκλογική περίοδο αρκετά βουβή, με εύκολα τραπέζια τα οποία αναλώθηκαν σε εκπομπές κυρίως πρωινές – μεσημεριανές και με ένα debate που συμμετείχαν όλοι μαζί και με τον κόσμο να μην έχει καταλάβει τις πολιτικές θέσεις. Τα προγράμματα δεν έχουν συζητηθεί επαρκώς.

Θα αναλύσει ο ΣΥΡΙΖΑ τι έκανε λάθος και γιατί έπεσε στο 20%. Λέω την άποψή μου ως δημοσιογράφος, ότι ήταν μια πρωτόγνωρη περίοδος για παράδειγμα όπου η εκπομπή της κυρίας Σκορδά επισκίασε τη δική σας. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Εσείς κάνετε πολιτικές εκπομπές», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

Και αντέδρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Πάντως η συνέντευξη με τον Αλέξη Τσίπρα πήγε εξαιρετικά. Δεν είναι όπως τα λέτε. Δεν έγινε μόνο η εκπομπή της κυρίας Σκορδά, είστε και στο δελτίο. Έγινε συνέντευξη και στο «Πρόσωπο με Πρόσωπο» με θέμα την οικονομία».

Ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσα σε Νίκο Χατζηνικολάου και Ανδρέα Πετρόπουλο:

AΠ: Καταθέτω ένα σκεπτικό, πώς βλέπω εγώ τα πράγματα

ΝΧ: Κι εγώ ένα άλλο…

ΑΠ: Ναι, αλλά αφήστε να πω εγώ το δικό μου,

ΝΠ: Πείτε το χωρίς αιχμές

ΑΠ: Σε ποιον;

ΝΧ: Σαν αυτή που κάνατε πριν, ότι η εκπομπή της κυρίας Σκορδά επισκίασε τη δική μου για να αιτιολογήσετε την ήττα.

 

Read More

And More