Έκπληξη! Από το “Μπρούσκο” του ANT1 στο πάνελ εκπομπής του Alpha

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Dancing With The Stars του ΑΝΤ1, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, αλλά και με τις επιδόσεις της στο παρκέ. Στον τέταρτο κύκλο του show χορού είχε για παρτενέρ της τον Λάκη Γαβαλά, ενώ στον πέμπτο τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Έπειτα, έκανε ένα πέρασμα από την επιτυχημένη σειρά “Μπρούσκο“, όπου δοκίμασε με επιτυχία και τις υποκριτικές της ικανότητες, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Κύπρο και παρουσιάζει, κάθε Σάββατο, την εκπομπή “Βασικά καλημέρα σας” με τον Θανάση Δρακόπουλο, στο Ράδιο ΠΡΩΤΟ.

Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά, η οποία την φετινή τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζεται να δοκιμαστεί σε κάτι νέο για εκείνη, αφού θα βρίσκεται στην τηλεόραση και συγκεκριμένα σε καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Κώστα Καρνάκη στο alphanews.live, η όμορφη Αναστασία θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 15:30, στον Alpha Κύπρου.

Στο πλευρό της ξανθιάς παρουσιάστριας, η οποία επιστρέφει ανανεωμένη μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, θα βρίσκονται ακόμα ο Χάρης Παπαθεοχάρους, ο Τάσος Ευαγγέλου και η Βαρβάρα Ζαχαρίου.

Read More

And More