Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: “Εγώ θρηνώ! Μας κλείνουν τα θέατρα… Είναι ντροπή! Είναι ξεφτίλα!” (video)

Το πρωί της Κυριακής, η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε με ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Σίσσυς ΧρηστίδουΈλα, Χαμογέλα” και αφού μας έδειξε μερικές ασκήσεις γυμναστικής μίλησε στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της για τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι ηθοποιοί, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τον κορονοϊό.

Στην αρχή της σύνδεσης, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε αφήνοντας άναυδη την ομάδα της πρωινής εκπομπής: «Εγώ θρηνώ, υποφέρω, έχω πένθος, αλλά επειδή σας αγαπώ σαν εκπομπή και γενικότερα σαν άτομα, είπα να το κάνουμε αυτό σήμερα. Μόλις τελειώσουμε θα πάω μέσα και θα βάλω τα μαύρα ξανά, την πλερέζα και θα κλαίω. Παιδιά, μας κλείνουν τα θέατρα».

Στη συνέχεια, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για την παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”, η οποία λόγω του κορονοϊού αναβλήθηκε επ’ αόριστον. “Εμείς ανεβήκαμε στη Θεσσαλονίκη, κάναμε δύο παραστάσεις και πήγαμε και Πάτρα για μία παράσταση και στην πορεία είχαμε κι άλλες παραστάσεις μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, που θα ανεβαίναμε στο θέατρο Broadway.

Και ξαφνικά λαμβάνουμε χθες, όλος ο θίασος, ότι το έργο αναβάλλεται επ’ αόριστον, διότι ανακοίνωσαν 30% πληρότητα στα θέατρα, που σημαίνει ότι εμείς δεν βγαίνουμε, γιατί είμαστε μια μεγάλη παράσταση με είκοσι άτομα πάνω στη σκηνή. Είναι ντροπή! Είναι ξεφτίλα! Δεν υπολογίζουν τα νεότερα παιδιά. Κάνουν πειράματα πάνω στην πλάτη μας;”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More