Έξαλλη η Ραχήλ Μακρή με όσους κάνουν λόγo για “αποβολή” της από το J2US

 Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φαίνεται πως είναι η Ραχήλ Μακρή με τις φήμες που τη θέλουν να την έχουν “εκδιώξει” από το J2US. Αφορμή στάθηκε και το γεγονός πως απουσίαζε από το show και τη θέση της δίπλα στον Ηλία Βρεττό πήρε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το γεγονός της απουσία; της είχε γίνει γνωστό μέρες πριν ωστόσο κατά τη διάρκεια του Live τόσο ο τραγουδιστής όσο και ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκαν στο όνομά της επισημαίνοντας πως ο Ηλίας Βρεττός έχει διαγράψει τις φωτογραφίες από την πρώτη τους εμφάνιση. (Δες εδώ όσα ειπώθηκαν για τη Ραχήλ Μακρή στον αέρα του J2US)

Το πρωί της Δευτέρας ωστόσο, μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” προβλήθηκε ένα ηχητικό απόσπασμα από συνέντευξη της Ραχήλ Μακρή η οποία παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε εκδιώχθηκε από τον διαγωνισμό και πως είναι η μόνη που δεν πήρε καμία αμοιβή για τη συμμετοχή της σε αυτόν.

“Δεν υπάρχει καμία αποχώρηση. Υπήρχε τη Δευτέρα ένα τροχαίο και αποφασίστηκε σε συμφωνία με την παραγωγή να μη βρίσκομαι το Σάββατο στο J2US. Το επόμενο όμως θα είμαι κανονικά. Την αντικαταστάτρια μου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη δε τη γνωρίζω. Η συμμετοχή όλων στον διαγωνισμό γίνεται με αμοιβή. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αμοίβονται. Εγώ αυτή την αμοιβή δε την αποδέχτηκα και την εκχώρησα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Είναι αστείο να λένε ότι εκδιώχθηκα. Είναι αστείο και γελοίο να λένε κάτι τέτοιο” είπε χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή.

Read More

And More