Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Fipster: «Κακοποιητική συμπεριφορά – Είναι ανεπίτρεπτο και απάνθρωπο»

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Fipster στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, παρακολουθώντας το νέο επεισόδιο του Fame Story και το Poll που έκανε ο Fipster στα social media για την δυναμική των παικτών, αντέδρασε σχετικά με τον τρόπο που μίλησε στην Μέγκαν η οποία ψηφίστηκε ως η πιο αδύναμη.

«Εγώ που το είδα χθες βράδυ, σας επιβεβαιώνω με κάθε ειλικρινά, έγινα όχι μόνο έξαλλος, δηλαδή αν ήμουν γονιός της Μέγκαν θα πήγαινα να την πάρω μέσα από εκεί. Αν συμμετείχα στο Fame Stroy δεν θα το είχα επιτρέψει, αλλά πες ότι ξέφυγε», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Fame Story:

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η συμπεριφορά του Fipster που κάνει μια ολόκληρη ψηφοφορία μέσω διαδικτύου και τους ανακοινώνει κάποια πράγματα είναι – με πλήρη επίγνωση του τι λέω – κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε αυτό το κορίτσι.

Ανεπίτρεπτο να ξέρουν αυτά τα παιδιά που έχουν υποστεί εγκλεισμό, τι λέει ο κόσμος, άρα ξέρουμε τον νικητή γιατί τον νικητή θα τον βγάλει ο κόσμος», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον καθηγητή social media του Fame Story.

Και κατέληξε φωνάζοντας: «Είναι κακοποιητική συμπεριφορά. Ανεπίτρεπτος αυτός που επέλεξε αυτό να γίνει θέμα ή αν ο ίδιος ο Fipster το επέλεξε και πάλι δεν το παρουσίασε σωστά. Ταράχτηκα με αυτό το κορίτσι που το βάζουν στο κρεβάτι του προκρούστη και το κόβουν κομματάκια, ο κάθε Fipster, ή κάθε εκπομπή. Είναι ανεπίτρεπτο, αντιδεολογικό, είναι απάνθρωπο. Κακοποιητική συμπεριφορά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα:

 

Read More

And More