Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιάννης Μιχελάκης!

Εκτός ΑΝΤ1 βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Μιχελάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος κατέθεσαι σήμερα το μεσημέρι την παραίτησή του, η οποία κι έγινε αποδεκτή από την διοικητική πυραμίδα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ο Γιάννης Μιχελάκης σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και σύμφωνα και με τα όσα ο ίδιος δήλωσε νωρίτερα στους δημοσιογράφους του καναλιού, αποφάσισε να καταθέσει παραίτηση για λόγους ευθιξίας.

Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, ο μέχρι σήμερα ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1, καταδικάστηκε πρωτόδικα για χρηματισμό και μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στο δικαστήριο, θεώρησε πως ήταν πιο σωστό να εγκαταλείψει την θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Απόφαση την οποία θέλησε να πάρει, όταν πριν από μερικές ημέρες, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, κηρύχθηκε από το τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας ένοχος για παθητική δωροδοκία από τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη.

Ο Γιάννης Μιχελάκης εμφανίζεται να είχε εισπράξει το ποσό των 7.000 ευρώ προκειμένου να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, υπέρ των συμφερόντων του επιχειρηματία.

Read More

And More