Εκτός Φάρμας ο Σταμάτης Γαρδέλης – Η ανακοίνωση που «τσάκισε» τον Κουτσαβάκη

Η Φάρμα: Η είσοδος του Σάκη Τανιμανίδη έφερε τα πάνω – κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1. Άφαντος ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε το νέο επεισόδιο της Φάρμας το βράδυ της Τετάρτης. Ο Σταμάτης Γαρδέλης απουσίαζε για αρκετές ώρες με τους συμπαίκτες του να ρωτούν διαρκώς για εκείνον αλλά και να μην γνωρίζουν καμιά πληροφορία για το που ακριβώς μπορεί να βρίσκεται.

Η Φάρμα – Εκτός ριάλιτι ο Σταμάτης Γαρδέλης

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπάινοντας στη Φάρμα ανακοίνωσε στους παίκτες πως ο Σταμάτης Γαρδέλης βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, αποφεύγοντας ωστόσο να περάσει σε λεπτομέρειες για τους λόγους της αποχώρησής του.

Λύγισε ο Κουτσαβάκης

Ο νεαρός ρεμπέτης της Φάρμας στο άκουσμα της αποχώρησης του ηθοποιού ξέσπασε σε κλάματα, μιας και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση ο Σταμάτης Γαρδέλης να βρεθεί εκτός. Δίπλα στον Κουτσαβάκη ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος έσπευσε να τον παρηγορήσει ζητώντας να μάθει περισσότερα για τους λόγους που ξέσπασε με κλάματα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Η Φάρμα – Ακυρώθηκε η μονομαχία για την πρώτη αποχώρηση

Να θυμίσουμε πως ο Σταμάτης Γαρδέλης μαζί με την Αναστασία Γκεργκελεζίου ήταν οι δύο μονομάχοι για αυτή την εβδομάδα. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του ηθοποιού το αγώνισμα αναβλήθηκε με την Αναστασία να παραμένει στη Φάρμα.

Read More

And More