Απούσα είναι σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου η Ελένη Χατζίδου από το «Breakfast@Star». Ο Ετεοκλής Παύλου εμφανίστηκε μόνος του και αποκάλυψε ότι η σύζυγός του ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας, με συνέπεια να μην καταφέρει να έρθει στην εκπομπή.
«Καλημέρα σε όλους και σε όλες λοιπόν. Καλή εβδομάδα να έχουμε, είναι Δευτέρα 20 Απριλίου, να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας, αυτό εύχομαι. Και λέω να έχουμε την υγεία μας, βλέπετε, είμαι μόνος μου σήμερα, δεν είναι η Ελένη μαζί μου. Υπάρχει ένα θέμα με την υγεία της που την ταλαιπωρεί, αυτή είναι η αλήθεια. Εύχομαι στο κοριτσάκι μου να είναι καλά και αύριο να είναι μαζί μας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θα προσπαθήσω να της μεταφέρω όλη την αγάπη μου και τη θετική μας ενέργεια φυσικά, γιατί η ψυχολογία, παιδιά, η αλήθεια είναι αυτή, φτιάχνει και λίγο τη διάθεση και πολλές φορές είναι έτσι το καλύτερο φάρμακο» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ