“‘Ελα στη θέση μου”: ‘Ετσι ξεκινά ο τρίτος κύκλος της σειράς…

“‘Ελα στη θέση μου” κι εννοείται πως… έρχεται από το Φθινόπωρο και πάλι στο πρόγραμμα του Alpha! Η καθημερινή σειρά του καναλιού της Κάντζας που τα κατάφερε να μας κάνει ν ΄αλλάξουμε τηλεοπτικές συνήθειες, είναι εδώ!

Είναι εδώ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και υπόσχεται με το ρομάντζο και την γλύκα της να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για ακόμα ένα χειμώνα.

Σε αυτή τη τρίτη σεζόν, θα δούμε λέει, πράγματα και θάματα να συμβαίνουν και ν ΄αλλάζει εντελώς το “παζλ” της ζωής των ηρώων!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν θα αρχίσουν στις 20 Αυγούστου, οπότε όλοι αναμένεται να επιστρέψουν στο πόστο τους…

Στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς, ο Βλάσης (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θα έρθει αντιμέτωπος με τη Φαίη (Αθηνά Οικονομάκου), αφού η ηρωίδα επιστρέφει δριμύτερη, μαζί με το μωρό, το οποίο υποστηρίζει ότι είναι δικό του.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ολοκληρωθεί ο ρόλος της Μίκας (Ντάνη Γιαννακοπούλου)… Απλώς, ο Βλάσης θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο σχέσεις: στον προηγούμενο έρωτά του, τη Φαίη, και στη νυν αγαπημένη του, τη Μίκα. Προτού το κάνει, ο νεαρός άντρας καλείται να φροντίσει το κοριτσάκι το οποίο, σύμφωνα με όσα του έχει πει η Φαίη, είναι παιδί του.

Τι συνέβη, όμως, στη Φαίη και εξαφανίστηκε λίγους μήνες πριν; Η ηρωίδα θα ισχυριστεί ότι βρέθηκε μπλεγμένη σε μια πολύ επικίνδυνη περιπέτεια και όταν θα επιστρέψει, θα δείξει ξανά τον παλιό, κακό εαυτό της. Να θυμίσουμε ότι στην πραγματικότητα η Αθηνά Οικονομάκου απουσίασε από τη σειρά για να γεννήσει τον γιο της και τώρα επιστρέφει δριμύτερη!

Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας (Μαρίνος Κόνσολος), ύστερα από την ανακοίνωση της Βασιλίνας (Αναστασία Παντούση) ότι είναι έγκυος στο παιδί του, θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι πρόκειται για ακόμη ένα ψέμα, ωστόσο μια μυστηριώδης εξαφάνιση θα περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Ρενάτα (Ευαγγελία Συριοπούλου).

Η κεντρική ηρωίδα της σειράς, η Αμαλία (Μαρία Φιλίππου), θα έρθει αντιμέτωπη με καινούργιες απειλές, καθώς ο αδελφός του συζύγου της Πανίκου, ο Ανδρέας Σοφοκλέους, επιστρέφει διψώντας για εκδίκηση. Θα επικαλεστεί ζητήματα από το παρελθόν που τον οδηγούν να πάρει το αίμα του πίσω…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τον ρόλο του θα κρατήσει ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο ηθοποιός ουσιαστικά θα υποδυθεί τον πατέρα του Δαμιανού (Μιχάλης Μαρίνος) και της Σύλβιας (Αντρη Θεοδότου). Μαζί με τον Ανδρέα πρόκειται να δούμε και τη νεαρή σύζυγό του, τη Φλωρέττα, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη το πρόσωπο που θα την υποδυθεί. Προς το παρόν η παραγωγή συζητά με δύο ηθοποιούς για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Εκτός, όμως, από τις αφίξεις νέων πρωταγωνιστών, θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις. Η Ναταλία Δραγούμη ανακοίνωσε επισήμως, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο ρόλος της σκληρής Ελληνογερμανίδας Μένης Σουλτς έχει ολοκληρωθεί…

Read More

And More