Ελεάννα Παπαϊωάννου: To Fame Story, ο σύζυγός της και η καθημερινότητα με την πέντε ετών κόρη της

Για τις νέες της συνεργασίες αλλά και τη μητρότητα μίλησε η Ελεάννα Παπαϊωάννου στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Με αφορμή την επιστροφή του Fame Story, η τραγουδίστρια θυμήθηκε την περίοδο την οποία συμμετείχε στο talent show, από το οποίο και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

«Το Fame Story με βοήθησε, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο επειδή δεν μπορούσα να βγω από την μπροστινή πλευρά, πήδηξα από την πίσω πλευρά και κόντεψα να γκρεμοτσακιστώ για να μπορέσω να ξεφύγω από τους παπαράτσι», είπε η Ελεάννα Παπαϊωάννου.

Για τη μητρότητα η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχω μία κόρη 5,5 ετών. Άρχισα να απολαμβάνω τη μητρότητα μετά τα 2,5 – 3 χρόνια του παιδιού μου γιατί ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Η κόρη μου είναι ο λόγος που υπάρχω, αναπνέω, είναι το κίνητρό μου για μένα».

Όσο για την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, η Ελεάννα Παπαϊωάννου εξομολογήθηκε: «Δεν τσακωνόμαστε, εγώ είμαι πιο αυστηρή, όπως όλες οι μαμάδες, αλλά η γραμμή που έχουμε είναι κοινή γιατί μεγαλώνουμε μαζί ένα παιδί σε μια δύσκολη εποχή».

Read More

And More