Ελεάννα Παπαϊωάννου: Η αντίδραση της κόρης της όταν την είδε στην τηλεόραση, το Fame Story και οι δυσκολίες

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεάννα Παπαϊωάννου στην εκπομπή Ελένη και στη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εποχή μετά το «Fame Story» αλλά και το μεγαλύτερο επίτευγμά της, την κόρη της.

«Το πιο σημαντικό επίτευγμα στη ζωή μου είναι το παιδί μου και η οικογένειά μου. Η κόρη μου είναι 4,5 ετών. Μια φορά με είδε στην τηλεόραση που τραγουδούσα, χόρεψε και μετά είπε “ευχαριστώ πολύ”».

Αναφερόμενη στο «Fame Story» η Ελεάννα Παπαϊωάννου σημείωσε: «Όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήμουν 18 ετών και δεν έκανα μεγάλα όνειρα. Διαχειρίστηκα την αναγνωσιμότητα που μου έδωσε το ‘Fame Story’ όσο καλύτερα μπορούσα. Δε με ενοχλεί να μιλάω για αυτό αλλά δε θα ήθελα να με καθορίσει».

Και συνέχισε: «Το ‘Fame Story’ μάς έδωσε τρομακτική αναγνωσιμότητα αλλά ήταν και δίκοπο μαχαίρι».

Για τις δυσκολίες στον χώρο του τραγουδιού η Ελεάννα Παπαϊωάννου εξομολογήθηκε: «Για να τεστάρω ανθρώπους που ήταν κοντά μου μετά την επιτυχία του ‘Fame Story’ έλεγα αρλούμπες και εκείνοι συμφωνούσαν. Ήταν σοκαριστικό. Είχα πολλές απογοητεύσεις μέσα στον χώρο του τραγουδιού».

Read More

And More