Έλενα Ασημακοπούλου: «Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά»

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και η δημοσιογράφος Λιάνα Ζημάλη συνάντησαν την Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική ζωή της και την τηλεοπτική συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού.

«Όταν μιλάω στην κόρη μου, μου θυμίζω τη μητέρα μου. Είμαι πολύ παραδοσιακή και παραπονιάρα μαμά. Ενημερώνω πάντα τον πρώην σύζυγό μου για ό,τι αφορά την κόρη μας. Μιλάει συνέχεια με τον πάτερα της και είναι αναμενόμενο να της λείπει ο πατέρας της γιατί δε ζει εδώ. Όταν έρχεται ο Μπρούνο είναι 100% εκεί, αλλά εμείς έχουμε η μία την άλλη» ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, δε με ενδιαφέρει καθόλου η άποψη του κόσμου. Έχουν πει για έμενα “και ποιος θα την πάρει τώρα αυτήν; Παντρεμένη χωρισμένη με παιδί;”. Ποσό πίσω είναι ο κόσμος και μικροπρεπής», συμπληρώνει η Έλενα Ασημακοπούλου.

 

«Έχω προδοθεί από φιλίες και έλεγα δε βαριέσαι, έφαγα αρκετά “χαστουκιά”. Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά και δεν είχε να κάνει προσωπικά με τη Ναταλία. Όλοι πιεστήκαμε εκείνη τη χρονιά» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Read More

And More