Έλενα Αθανασοπούλου: Αυτό είναι το μήνυμα που έγραψε στον Κώστα Κωστόπουλο και δεν έστειλε ποτέ

Τα τελευταία 24ωρα, συζητιέται έντονα στα Μέσα η καταγγελία για βιασμό της Έλενας Αθανασοπούλου εις βάρος του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό. Η 33χρονη ηθοποιός, η οποία ζει στην Κρήτη μόνιμα, κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν θέλει να κάνει δηλώσεις για το θέμα. Ωστόσο, «μιλάει» μέσα από το προφίλ της στο facebook.

Η ίδια είχε δημοσιεύσει στις 31/1/2022 στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα μήνυμα που είχε γράψει για να στείλει στον Κώστα Κωστόπουλο, ωστόσο δεν το έστειλε ποτέ. Σε αυτό το μήνυμα, έγραφε πως όλη της η ζωή είναι ένα φως κι εκείνος –χωρίς να τον κατονομάζει- ήταν το μόνο της σκοτάδι.

«Η οικογένειά μου έχει φως. Οι φίλοι που επέλεξα να έχω, έχουν φως. Οι άνθρωποι που ερωτεύτηκα έχουν φως. Οι επαγγελματικές συνεργασίες είχαν φως. Σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι με τους οποίους δούλεψα, έχουν φως. Ένα δύο μου είναι αδιάφοροι αλλά δεν με έβλαψαν. Τα ταξίδια που κάναμε για θεατρικές παραστάσεις είχαν απεριόριστο φως. Ό,τι έχω να θυμάμαι από το 2018 ως τώρα που εργάζομαι στον χώρο του θεάματος είναι γέλια, γέλια γέλια. Ταξίδια, γέλια, πραγματικά ωραίες αναμνήσεις.

Είσαι το μόνο σκοτεινό σημείο όπου είχα την ατυχία να γνωρίσω λίγο μετά την αποφοίτησή μου από τη δραματική σχολή. Ήμουν ένα κοριτσάκι. Και όσο το σκέφτομαι ακόμα απορώ με το θράσος σου. Νομίζω ότι είναι ήδη γνωστό το θράσος σου και ο κακός σου χαρακτήρας» έγραφε στο μήνυμά της η Έλενα Αθανασοπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Read More

And More