Έλενα Κρεμλίδου: “Μερικές φορές λέω ότι είμαι όμορφη και άλλες ότι είμαι μπάζο”

Η Έλενα Κρεμλίδου δεν κατάφερε να μείνει στο Survivor όσο ήθελε και αποχώρησε πριν μερικές εβδομάδες, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε. Η Μαριπόζα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ΣΟΥΚΟΥ Family και στην Μαρία Αντωνά όπου μίλησε για τον James, την Ανθή αλλά και για εκείνη!

“Νιώθω πολύ τυχερή που δεν είμαι μέσα σε αυτό το πανηγύρι. Γιατί είναι πανηγύρι αυτή τη στιγμή! Θα ήταν δύσκολη η θέση μου. Δεν ήταν θετικό το κλίμα… Η χαρά που υπήρξε στην αλλαγή των ομάδων κράτησε 2-3 ημέρες. Ο James είναι ένα μαθηματικό μυαλό, σκέφτεται συνέχεια τα πάντα. Τα βάζει σε σειρά, σε κουτάκια. Δεν είναι θέμα στρατηγικής, είναι θέμα χαρακτήρα. Λίγο που τον έχω ζήσει, νομίζω ότι έτσι είναι και στην πραγματικότητα.

Η Ανθή δεν μπορούσε να παίξει και δεν ήθελε να μπορέσει να παίξει, σπάνια γούσταρε να παίξει και να βάλει τη ψυχή της. Ήταν απλά τυχερή, δεν τα έδινε ποτέ όλα στον αγώνα. 

 

Βλέπω την Έλενα ως έναν πολύπλευρο άνθρωπο. Υπάρχουν μέρες που λέω ότι είμαι πολύ σέξι και μέρες που λέω ότι είμαι πολύ μπάζο. Υπάρχουν μέρες που λέω ότι είμαι η κοπέλα της διπλανής πόρτας και μέρες που λέω ότι είμαι πολύ όμορφη”, εξομολογήθηκε η Έλενα Κρεμλίδου.

Read More

And More