Έλενα Κρεμλίδου: «Τώρα έχω και πτυχίο, δεν είμαι μόνο οπίσθια»

Με αφορμή το πτυχίο της, η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, αναφέροντας πως πλέον δεν είναι μόνο μια κοπέλα με «ωραία οπίσθια» αλλά μια κοπέλα με πτυχίο.

«Σπουδάζω από τα 18 και τώρα που πήρα το πτυχίο μου, είμαι 27. Ουσιαστικά σπούδασα 4-5 χρόνια που πάλευα την πρώτη μου σχολή, που ήταν μηχανικός βιοϊατρικής τεχνολογίας στο ΤΕΙ Αθήνας. Ήταν η πρώτη μου επιλογή, πέρασα 14η από όλη την Ελλάδα. Το ήθελα. Μπήκα αλλά είπα στους γονείς μου ότι δε μπορώ να τελειώσω αυτή τη σχολή και μου πρότειναν να κάνω κάτι κοντά σε αυτό που μου αρέσει και πάνω στο οποίο ήδη δουλεύω.

Το πτυχίο που πήρα τώρα, είναι της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing… Είχα κάνει μια απόπειρα όταν ήμουν πολύ μικρούλα στα καλλιστεία, αλλά δε θα το ξαναέκανα. Τώρα είπα να αλλάξω λίγο ταυτότητα, γιατί δεν είμαι μόνο τα οπίσθια. Είναι πολύ ωραίο να έχεις καλλίγραμμο σώμα, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν ήθελα να με χαρακτηρίζει μόνο αυτό. Καλό είναι κι αυτό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχω και πτυχίο παιδιά, δεν έχω μόνο οπίσθια» είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

Read More

And More