Έλενα Μπουζαλά: Όλα όσα αποκάλυψε για τη μάχη της με τον καρκίνο και η εξομολόγηση για τον σύζυγό της (video)

Η παρουσιάστρια της Αθλητικής Κυριακής Έλενα Μπουζαλά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή φλΕΡΤ της ΕΡΤ με την Νάντια Κοντογεώργη. Η δημοσιογράφος μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της όταν νόσησε από καρκίνο του μαστού.

Η Ελένα Μπουζαλά τόνισε πως ο σύζυγός της υπήρξε πολύ υποστηρικτικός σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, ενώ μέσα από το δικό του μότο, κατάφερε να σταθεί δυνατή και να μη χάσει την αισιοδοξία της. Μάλιστα όπως είπε στην Νάντια Κοντογεώργη “οι άντρες δεν πρέπει να γυρίζουν την πλάτη στις γυναίκες τους, όταν βιώνουν μία τέτοια δοκιμασία. Οι άντρες πρέπει να στέκονται δίπλα τους και να το μοιραστούν όλο αυτό που περνά η γυναίκα” είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια της Αθλητικής Κυριακής.

Η Έλενα Μπουζαλά περιέγραψε πως αντιμετώπισε το γεγονός όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο στο μαστό. “Ύστερα από το πρώτο σοκ που έπαθα, το ξεπέρασα γρήγορα και μπήκα σε μία ρουτίνα για το τι πρέπει να κάνω απο δω και πέρα, δηλαδή χειρουργείο, αποκατάσταση και στην συνέχεια τις εξετάσεις που είναι επιβεβλημένες μετά από μία τέτοια επέμβαση.”

Μετά από 10 μέρες επέστρεψε στη δουλειά, όπως είπε, η δημοσιογράφος και άρχισε να γυμνάζεται γιατί μετά από ένα χειρουργείο χρειάζεται η άσκηση. Παραδέχθηκε ότι σαν άνθρωπος στεναχωρήθηκε με τη διάγνωση, αλλά μπήκε, αμέσως, όπως εξήγησε σε μία ρουτίνα για το τι έπρεπε να κάνει για να το ξεπεράσει.


Η Έλενα Μπουζαλά μίλησε για το γιο της που ήταν, τότε, 6 χρονών. “Δεν του είπαμε πω πω τι πάθαμε, το περάσαμε ότι η μαμά είναι στο νοσοκομείο και ότι θα βγει.” Όταν επέστρεψε στο σπίτι ένιωσε πολύ όμορφα, όπως περιέγραψε όταν είδε το γιο της να είναι χαρούμενος που γύρισε κοντά τους.

Read More

And More