Έλενα Παναγιωτίδου για Βασίλη Καρρά: «Πέταξε την πεταλούδα και ήρθε να τραγουδήσει, ενώ ήταν διασωληνωμένος»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε η Έλενα Παναγιωτίδου.

Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Βασίλη Καρρά και τη δύσκολη περιπέτεια που αντιμετώπιζε με την υγεία του τον τελευταίο καιρό.

«Το τραγούδι μου “Θάλασσα και αεράκι” πλησιάζει τις ένα εκατομμύριο προβολές στο Youtube», είπε αρχικά η Έλενα Παναγιωτίδου.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια, αναφερόμενη στον Βασίλη Καρρά, σημείωσε: «Ο Βασίλης Καρράς με πλησίασε την εποχή του κορονοϊού που έκανε αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη. Ήταν μεγάλη τιμή».

«Ο Βασίλης μου έγραψε δύο τραγούδια, αφού δουλέψαμε μαζί ένα χρόνο, για να με τεστάρει. Ενώ ήταν στο νοσοκομείο διασωληνωμένος, πέταξε την πεταλούδα και ήρθε να τραγουδήσει», αποκάλυψε η Έλενα Παναγιωτίδου.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164