Έλενα Παπαρίζου για Γιώργο Νταλάρα: «Είναι πιο σημαντικό να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο;»

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην κυπριακή τηλεόραση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια σχολίασε για πρώτη φορά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους καλλιτέχνες που έχουν επιλέξει να πρωταγωνιστήσουν σε διαφημίσεις.

«Θεωρώ ότι έχουμε δίκιο και εμείς που κάνουμε τη διαφήμιση, αλλά καταλαβαίνω και την άποψη του Γιώργου Νταλάρα. Δεν θέλει να αποσπάμε την προσοχή από την τέχνη μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτό που θέλει να κάνει. Όποιοι θέλουμε, λέμε την άποψή μας, άλλοι την κρατάμε για τον εαυτό μας. Δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα» ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια συμπλήρωσε: «Αυτά που είπε ο κύριος Νταλάρας δεν τα είπε με κακή πρόθεση. Πιστεύω πως πιο πολύ τα είπε για να προστατεύσει τη νέα γενιά παρά για να δημιουργήσει αίσθηση και να πει κάτι κακό».

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ο πατέρας μας στη μουσική. Τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή σου όμως; Να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο; Γιατί όταν είσαι ευγενικός, δίνεις τον χρόνο και ακούς τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Κι είναι καλό να ακούμε, γιατί μπορεί να αναθεωρήσουμε πράγματα» τόνισε η Έλενα Παπαρίζου.

 

Το απόσπασμα με τις δηλώσεις της προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164