Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Η φυλακή μου άφησε έναν πόνο, με έκανε δύσπιστη και επιφυλακτική»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Ένα χρόνο μετά την αποφυλάκισή της, η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει βρει το στήριγμά της στην οικογένειά της.

«Δεν ήταν επιλογή μου ότι απομακρύνθηκα από τα φώτα, αλλά άλλων», είπε αρχικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Η μητέρα της ανέφερε πως η κόρη της έχει διώξει τους τοξικούς ανθρώπους από το πλευρό της και έχει αλλάξει φίλους, ανοίγοντας μία νέα σελίδα στη ζωή της.

Σχετικά με την ημέρα της σύλληψής της, η Έλενα Πολυχρονοπούλου περιέγραψε: «Με συνέλαβαν όταν ήμουν στο σπίτι, 3 ώρες μετά από τη σύλληψη του πρώην συντρόφου μου. Δεν βρέθηκε κάτι μέσα στο σπίτι, πάνω μου ή στο αμάξι μου».

Η μητέρα της ανέφερε ότι ενημερώθηκε για τη σύλληψη της κόρης της ύστερα από ένα τηλεφώνημα και νόμιζε πως ήταν μία κακόγουστη φάρσα. Η ίδια δήλωσε πως δεν της άρεσε εξ αρχής ο σύντροφος της κόρης της και ένιωθε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Έχω συγχωρέσει αυτόν τον άνθρωπο γιατί ήταν άρρωστος», είπε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες που βρισκόταν στο κρατητήριο. Όπως είπε η ίδια, πίστευε ότι θα έβγαινε από τη φυλακή, ενώ το τρίτο βράδυ κοιμήθηκε μιάμιση ημέρα σερί από τη στενοχώρια και τη θλίψη.

«Με είχαν απειλήσει ότι εάν δεν φύγω από τον θάλαμο θα περάσω δύσκολα. Δεν αποδέχτηκε ποτέ ότι ήμουν εκεί. Δεν είχα καμία δουλειά εκεί. Η αποφυλάκισή μου ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου μακράν», είπε για τις ημέρες που βρισκόταν κρατούμενη.

«Η φυλακή μου άφησε έναν πόνο. Με έκανε δύσπιστη και επιφυλακτική», συμπλήρωσε, με τη μητέρα της να σχολιάζει πως έκανε αυτό που θα έκαναν όλοι οι γονείς που είναι σίγουροι ότι το παιδί του είναι αθώο.

Read More

And More