Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η νέα ζωή μετά τη φυλακή και η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύντροφό της

Τη νέα της ζωή απολαμβάνει η Έλενα Πολυχρονοπούλου η οποία τον περασμένο Μάιο είδε και πάλι το φως του ήλιου, μετά την αποφυλάκισή της από το κελί της στον Κορυδαλλό.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι είχε συλληφθεί μαζί με τον σύντροφό της, καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης. Από την πρώτη στιγμή η Έλενα Πολυχρονοπούλου αρνήθηκε κάθε κατηγορία, ενώ μετά τις δικαστικές εξελίξεις, έφτασε η μέρα της αποφυλάκισής της.

Πριν από λίγες ημέρες, η κάμερα της εκπομπής Πρωινό συνάντησε την Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την ζωή της σήμερα, για το τάμα που είχε κάνει, αλλά και για τις σχέσεις της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, ο οποίος παραμένει στην φυλακή.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή, βρίσκω τα πατήματά του μου σιγά σιγά, το παλεύω και με τη σχολή μου και με τη δουλειά και εξελισσόμαστε όσο μπορούμε», είπε αρχικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου στον Γιάννη Μαλλιαρό. 

«Είχα κάνει ένα τάμα στην Παναγιά της Τήνου, το εκπλήρωσα. Ήταν αναμενόμενο. Πιστεύω στον Θεό πάρα πολύ, πιστεύω ότι βοηθάει αυτούς που είναι αθώοι και το έχουν ανάγκη. Με έβγαλε από μια δύσκολη συνθήκη», πρόσθεσε η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Power Of Love.

Όσον αφορά στις δύσκολες συνθήκες που έπρεπε να αντιμετωπίσει στις φυλακές, η Έλενα Πολυχρονοπούλου δήλωσε: «Στη φυλακή ζούσαμε κάθε μέρα την ημέρα της Μαρμότας», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, Δημήτρης Ρεγγινίδη, απέφυγε να απαντήσει.

Read More

And More