Στο T-live

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Συγκινημένη η μητέρα της με την αποφυλάκισή της – «Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και μία εβδομάδα»

Αποφυλακίζεται από λεπτό σε λεπτό η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μετά από οκτώ μήνες.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Power of Love βρισκόταν προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς κατηγορούνταν μαζί με τον σύντροφό της για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, σε ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή αποφασίστηκε η αποφυλάκισή της, το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5. 

Η μητέρα της, η οποία βρέθηκε έξω από τον Κορυδαλλό, μίλησε στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

«Ξαναγεννιέται το παιδί μας, ξαναγεννιόμαστε κι εμείς. Είναι το πρώτο βήμα γιατί έχουμε κι ένα δικαστήριο μπροστά, αλλά είναι ένα βήμα προς τη δικαίωση. Όλη τη βδομάδα περιμένω αυτό, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Θέλω να τη σφίξω στην αγκαλιά μου, έξω πια από τις φυλακές. Είμαι μουδιασμένη, είμαι χαρούμενη, έχουμε τρέξει πολύ. Θέλω να ανακουφιστεί κι εκείνη και να ηρεμήσει. Ήταν δύσκολα για εκείνη.

Το να είσαι αθώος και να βρεθείς στη φυλακή από το πουθενά γιατί έχει εμπλοκή κάποιος άλλος, είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε διαχωρίσει τη θέση μας από τον πρώην σύντροφό της. Δεν είχε ποτέ καμία εμπλοκή στην υπόθεση» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Read More

And More