Έλενα Τσαγκρινού: «Δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα το να έχεις μια αποβολή»

Την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πραγματοποίησε η Έλενα Τσαγκρινού το βράδυ της Δευτέρας 26/2 μαζί με τον σύντροφό της, Dj Stephan.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της, αναφέρθηκε στην αποβολή της και περιέγραψε τα συναισθήματά της μόλις επιβεβαιώθηκε ότι είναι ξανά έγκυος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευα και νομίζω είναι και το καλύτερο αυτό. Ήρθε η στιγμή όμως, που δεν αντέχαμε άλλο, θέλαμε να το μοιραστούμε και να φύγει ένα βάρος από πάνω μας», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Η Έλενα Τσαγκρινού συνέχισε: «Θέλω να πάνε όλα καλά, γιατί είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές του τέταρτου μήνυα και θέλω μόνο να πάνε καλά όλα τα πράγματα. Δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα το να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία της απογοήτευσης. Ξαναπροσπαθήσαμε, ήταν δίπλα μας και οι γονείς μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά». 

Ο Dj Stephan από την πλευρά του, ανέφερε: «Αισθάνομαι ευλογημένος. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας αλλά και ενός άντρα. Η Έλενα έκανε ένα τεστ, εγώ εκείνη τη στιγμή έβγαζα βίντεο και όταν είδα ότι είναι θετικό χοροπηδάγαμε μέσα στο μπάνιο. Κάποια στιγμή θα το ανεβάσουμε κιόλας». 

Το βίντεο προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More