Έλενα Τζούλη: Καταστράφηκε ολοσχερώς το γραφείο της συζύγου του Πάνου Καμμένου – Εικόνες σοκ μετά την έκρηξη στη Συγγρού

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε στην εκπομπή T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, μετά την ολική καταστροφή του δικηγορικού γραφείου της στο κέντρο της Αθήνας, μετά την έκρηξη στη λεωφόρο Συγγρού.

«Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Το γραφείο μου είναι εφαπτόμενο του κτηρίου όπου σημειώθηκε η έκρηξη» είπε η Έλενα Τζούλη στην εκπομπή του Alpha.

«Το γεγονός ότι ζω εγώ και όλοι οι δικηγόροι συνεργάτες του γραφείου μου είναι θαύμα. Λόγω της γενικής αργίας, δεν πήγαμε από νωρίς το πρωί για προετοιμασία των φακέλων και εν συνεχεία μετάβαση στα δικαστήρια. Πήγαμε λίγο αργότερα. Ήμασταν καθ’ οδόν όλοι μας όταν σημειώθηκε η έκρηξη. Ειδικά στον πίσω χώρο, εκεί κάθονται πέντε δικηγόροι, είναι όλο το αρχείο του γραφείου μου που καταστράφηκε ολοσχερώς. Το γεγονός ότι ζούμε είναι θαύμα και οι ευθύνες είναι τεράστιες.

Το προανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής, όπως και το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας και το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας εκεί. Δεν θα έλεγα ότι είναι γρίφος όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν την έκρηξη. Δεν θα αναφερθώ στο πόρισμα των Αρμοδίων Αρχών. Έχω ορίσει δύο μεγάλα γραφεία πραγματογνωμόνων, οι οποίοι με διαβεβαίωσαν ότι η έκρηξη και το μέγεθος της έκτασης της έκρηξης οφείλεται στη διαρροή φυσικού αερίου, που περνούσε κάτω από το γραφείο μου. Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Καλώ όλους τους γείτονες και συμπολίτες μου στην περιοχή, όπου έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά να καταθέσουν. Καλό θα ήταν να καταστεί σαφές στους αρμόδιους να μην προσπαθήσουν να συγκαλύψουν ούτε κατά διάνοια τις ευθύνες τους» πρόσθεσε στη συνέχεια η κα Τζούλη.

Να σημειωθεί, ότι στον ίδιο όροφο με το γραφείο της Έλενας Τζούλη, βρίσκεται και το γραφείο της κας Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία μόλις αντίκρισε την καταστροφή, σοκαρίστηκε επίσης.

Read More

And More