Έλενα Χριστοπούλου: Αποκαλύπτει την πρόταση που της κάνει συνεχώς ο σύντροφός της και εκείνη αρνείται

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, καλεσμένη στο The 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή μάνατζερ και booker γνωστών μοντέλων δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την οποία είναι αχώριστες!

Η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Είναι πάρα πολλά χρόνια έτσι οι σχέσεις μας με την Ηλιάνα, απλά τα τελευταία χρόνια είναι που το εκδηλώσαμε και μέσα από τα social media, αλλά πάντα ήμουν… η mother της. Έτσι με φωνάζει. Συνεργαζόμαστε 12 χρόνια με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πλέον είναι γυναίκα, εγώ την βλέπω ακόμη σαν μωρό, μεγάλωσε όμως», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Έλενα Χριστοπούλου: «Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου… φεύγω»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τα νεανικά της χρόνια αλλά και τις διάφορες δουλειές από τις οποίες πέρασε, ενώ σύντομα αποφάσισε να εγκαταλείψει: «Δουλεύω από τα 17, έχω δουλέψει και service και σε bar, έχω κάνει τα πάντα. Ήμουν από μία οικογένεια στην οποία δούλευε μόνο ο πατέρας μου. Μετά τελείωσα το σχολείο, ασχολήθηκα με Αγγλικά – Γαλλικά, έκανα πράγματα πολλά, είχα πάει και σε σχολή για ηθοποιούς, αλλά έκανα τα πάντα από δουλειές.

Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, φεύγω, όταν βαριέμαι σε μια κατάσταση. Δεν βαριέμαι εύκολα, αλλά όταν νιώθω ότι συμβαίνει, δεν υπάρχει κάτι ώστε να με κρατήσει πίσω. Έχω φύγει από  πολλά πράγματα και καταστάσεις, μέσα στα οποία, αν και περνούσα καλά, κάποια στιγμή ένιωθα ότι έπιανα ταβάνι», δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω πάρα πολλές πληγές μέσα μου»

Η γνωστή μάνατζερ αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της: «Κανείς δεν με έχει βοηθήσει επαγγελματικά, μου χρωστάνε και δεν τους χρωστάω. Είμαι απόλυτη σε αυτό που λέω και το σκέφτομαι και πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό. Όταν έχεις μάθει να πολλαπλασιάζεις και όχι να διαιρείς, με όλα αυτά που ακούς και βιώνεις, εγώ νιώθω εντάξει που πάντα στη ζωή μου είχα τον πολλαπλασιασμό», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Και αποκάλυψε για τα προσωπικά της: «Δεν θα ήθελα να έχω τόσες πληγές. Έχω πάρα πολλές πληγές μέσα μου στα προσωπικά μου. Στα επαγγελματικά μου δεν μπλέκω τα προσωπικά μου, καθόλου. Άφηνα πολλές πληγές ανοιχτές. Μάθαινα μέσα σε αυτό, ήμουν…. χαζο-ερωτευμένη με τους ανθρώπους που τους άφηνα να μου το κάνουν όλο αυτό».

Έλενα Χριστοπούλου – Η πρόταση που της έκανε ο σύντροφός της

Η γνωστή booker και μάνατζερ μοντέλων, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την πρόταση που της έχει κάνει αρκετές φορές ο σύντροφός της, Αποστόλης και δεν είναι πρόταση γάμου, αλλά… μετακόμισης!

Δες ΕΔΩ τον σύντροφο της Έλενας Χριστοπούλου

«Μου έχει προτείνει ο Αποστόλης πολλές φορές να εγκαταλείψουμε την Αθήνα και να ζήσουμε κάπου μακριά οι δύο μας και του απάντησα αρνητικά. Δεν μπορώ τώρα ξαφνικά να του πω “Ναι” σε κάτι που έχω απαντήσει αρνητικά. Μου έχει πει να τα παρατήσουμε όλα και να φύγουμε σε ένα βουνό. Μπορεί του χρόνου να μου αλλάξει το μυαλό», αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου καλεσμένη στο The 2night Show.

 

Read More

And More