Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι κράζουν μπροστά στις κάμερες άλλους»

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Η γνωστή booker μοντέλων μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και την τηλεόραση.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι κράζουν μπροστά στις κάμερες άλλους ανθρώπους, γιατί είναι τόσο αφοριστικοί, γιατί δεν υπάρχει ελπίδα και χαρά, και γιατί ασχολούμαστε με κουταμάρες. Βαριέμαι την λέξη «τοξική», την έχουμε «καραμέλα». Δεν έχει παλμό η τηλεόραση. Γιατί να μην κάνεις κάτι άλλο που είναι αντίθετο στο ρεύμα. Βλέπω γυναίκες που ανοίγουν το στόμα τους για άλλες γυναίκες και δεν ξέρουν τι λένε. Που είναι το «στηρίζουμε οι γυναίκες τις γυναίκες»; Δεν υπάρχει μέτρο πια» τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν αισθάνομαι άβολα πολύ εύκολα. Πιστεύω μπορώ να σταθώ στα πράγματα. Είναι άποψη και θέση δική μου ότι δεν είμαι στην εκπομπή της Φαίης. Είναι όλο πεντακάθαρο. Δεν θα το ξαναέκανα ενώ μου άρεσε. Δεν θέλω άλλο, ήταν μία ωραία εμπειρία. η Φαίη είναι πολύ καλή οικοδέσποινα, μιλάμε ακόμα, είναι μια χαρά. Είναι και άλλες συνθήκες που παίζουν ρόλο» συμπλήρωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Read More

And More