Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν με ιντριγκάρει να είμαι στην ίδια εκπομπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έκανε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η γνωστή booker μοντέλων, μεταξύ άλλων, μίλησε για το επερχόμενο My Style Rocks και τις φήμες πως ήταν σε συζητήσεις για να βρεθεί στο νέο του κύκλο αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα.

Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χάρηκα πολύ για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks γιατί είναι τρεις άνθρωποι πολύ καλοί, δεν έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους και θα τα πάνε πολύ καλά. Εγώ δεν συζήτησα ποτέ για το My Style Rocks, δεν θα με ιντρίγκαρε να είμαι μαζί με την Ηλιάνα στην κριτική επιτροπή. Μου αρέσει να κάνει η κάθε μία τη δουλειά της έτσι όπως μπορεί και να είμαστε αγαπημένες στο υπόλοιπο».

Για τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή της για τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις τους είπε: «Η Δανάη έχει κάθε δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει στην εκπομπή της. Δεν μπορώ να πάρω άλλη θέση. Το θέμα είναι να υπάρχει σεβασμός γιατί κι εσείς κάνετε μια πολύ σκληρή δουλειά και εμείς αυτά που λέμε κρινόμαστε».

Read More

And More